Over
AVS-Radiant

AVS-Radiant is een samenwerking tussen Linda Krikke, geregistreerd stralingsbeschermingsdeskundige (niveau ACD) en oprichter van AVS en Anja Brouwer-Breukelman, geregistreerd stralingsbeschermingsdeskundige (niveau CD) en oprichter van Radiant Stralingsadvies. U vindt een link naar het openbare register van stralingsbeschermingsdeskundigen hier.

Missie

AVS-Radiant helpt medisch professionals veilig te kunnen (blijven) werken met straling. Wij maken nascholingen stralingsbescherming online toegankelijk. In uw eigen tijd, op uw eigen locatie een nascholing volgen, die voldoet aan de huidige wet- en regelgeving stralingsbescherming. 

Linda Krikke AVS-Radiant stralingsonderwijs

Linda Krikke

Voorafgaand aan de oprichting van haar adviesbureau AVS en online trainingsbureau AVS-Radiant, deed Linda Krikke ruime werkervaring op met het verzorgen van onderwijs op het gebied van stralingsbescherming in de medische omgeving. Haar werkterrein omvat (para)-medische, veterinaire en industriële toepassingen van ioniserende straling. 

Anja Brouwer - Breukelman

Anja Brouwer-Breukelman is actief als stralingsbeschermingsdeskundige en heeft een medische achtergrond als radiodiagnostisch laborant en werkte daar als TMS (toezichthoudend medewerker stralingsbescherming) op een röntgenafdeling. Sinds 2020 adviseert zij met haar bedrijf Radiant Stralingsadvies organisaties in de (para)-medische, veterinaire en industriële sectoren.
Anja Brouwer-Breukelman AVS-Radiant cursus stralingsbescherming tandarts
Onze visie

Waar geloven wij in?

“Wij geloven dat het niet ingewikkeld zou moeten zijn om te voldoen aan de geldende wettelijke verplichtingen omtrent stralingsonderwijs.” 

Via onze professionele online nascholingen kunt u op uw eigen tempo, in uw eigen tijd, op uw eigen locatie uw kennis over stralingsbescherming bijhouden. Het is niet meer nodig om uw praktijk een dag(deel) te sluiten om een  nascholing stralingsbescherming te volgen. Geen lange reis meer door het land maar ‘gewoon’ online. Als één van de eerste online nascholingsbureaus van Nederland is AVS-Radiant er trots op haar volledige focus te leggen op de ontwikkeling en begeleiding van online nascholing. De nascholingen zijn opgebouwd in een gedegen leerpad met afwisselend gebruik van media en daardoor interessant om te volgen. 

Leun op onze ruime ervaring

Twee zeer ervaren stralings­deskundigen staan aan de wieg van alle online trainingen van AVS-Radiant.

Leer op uw eigen tempo

Niets is fijner dan een nascholing te volgen in uw eigen tempo op uw eigen locatie. Bij AVS-Radiant kan het!

Professionele Certificering

Bij succesvolle afronding ontvangt u een certificaat waarmee u voldoet aan alle geldende wettelijke ver­plich­tingen.