Prijzen & FAQ

Wij hanteren een vaste prijs voor iedere individuele online nascholing stralingsbescherming. Op deze pagina vindt u prijsinformatie en antwoord op de meest gestelde vragen. 

 

Nascholing stralingsbescherming

Prijzen

AVS-Radiant biedt online nascholing stralingshygiëne voor tandartsen op het niveau van TMS Tandheelkunde Basis (voorheen 5A/M). Dit bieden wij als volledige online nascholingscursus aan, maar tevens is het mogelijk enkel modules van de betreffende nascholing aan te schaffen. Wij hanteren een vaste prijs per deelnemer. Het is tevens mogelijk de nascholing stralingsbescherming voor uw gehele praktijk bij ons onder te brengen. Neem contact met ons op om een aantrekkelijke offerte te ontvangen.

Nascholing per module

€79

/eenmalig
Volledige nascholing

€249

/eenmalig
Heeft u vragen?

FAQ's

In deze sectie verzamelden wij de meest gestelde vragen over onze online nascholingscursussen stralingsbescherming. 

U bent in het bezit van een diploma stralingsdeskundigheid niveau 5A, 5M of 5 A/M, stralingsbescherming voor tandartsen en orthodontisten of TMS tandheelkunde basis.

De volledige nascholing stralingsbescherming bestaat uit vier modules. Iedere module neemt 60 minuten in beslag om door te lezen en te kijken. Iedere module wordt afgesloten met een toets. De totale studieduur van deze nascholing bedraagt 4 uur. 

Na het volgen van deze cursus heeft u vier uren besteed aan het up-to-date brengen van uw kennis, betreffende de moderne stralingshygiëne en huidige regelgeving. In de richtlijn Tandheelkundige radiologie van de KNMT wordt voor tandartsen invulling gegeven aan de wettelijke eis nascholing te volgen. De KNMT stelt dat vier uur nascholing op het gebied van stralingsbescherming en radiologie per 5 jaar voldoende is. Wanneer u de complete cursus volgt voldoet u daarmee aan de voorschriften.

U selecteert op onze website de gewenste cursus (of module van een cursus) en voldoet de betaling. Na (automatische) registratie van de betaling ontvangt u via email een link om de nascholing gelijk te starten. U maakt een inlog aan waarmee u altijd in uw eigen tijd kunt inloggen en de nascholing kunt vervolgen. 

Na betaling van de cursus heeft u gedurende één jaar onbeperkt toegang tot het cursusmateriaal. Het is niet mogelijk de inlog te delen met een andere tandarts. Het benodigde certificaat staat op naam van degene die zich registreert en betaalt voor de cursus. 

Op de homepage van onze website vindt u een overzicht van de beschikbare losse modules. Deze modules vormen tezamen de volledige nascholing stralingsbescherming. Na succesvolle afronding van een losse module, ontvangt u een certificaat voor deze enkele module. 

De inhoud van de online cursus is identiek aan hetgeen in fysieke bij-en nascholingsbijeenkomsten wordt gepresenteerd. Wij gebruiken verschillende vormen van media, zoals tekst, illustraties, gesproken ‘explainers‘ en videos. Door deze afwisseling wordt het niet als saai ervaren en is er een hoge leeropbrengst.